sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tamtamia odotellessa ;)

Vasta hetki sitten huomasin sähköpostissani lukematta jääneen viestin Paloranta verkkokaupalta!
Tamtamien kysyntä oli kasvanut niin suuresti, että tuote on loppunut heidän varastostaan! Ei syytä huoleen, lisää saadaan kahdenviikon sisällä! Kuulostaa vaan niiin pitkältä ajalta odottaa, mutta eiköhän odotus palkita!
Sain Beauty of life-blogin lovelta ehdotuksen, jota päätin kokeilla, elikkä olin ajatellut tamtamia tyhjään tilaan joka jäi lukunurkkauksen ja divaanin väliin. Kunnes love vinkkasi että kokeilla korkeaa kynttilänjalkaa tähän tilaan! Meiltä sellainen jo löytyikin. Nyt jälkeen päin ajateltuna kynttilänjalka ei tullut oikeuksiinsa edellisellä paikallaan. Olin aiemmin ajatellut että se olisi liian hallitseva Rondon vieressä, että siihen kaipaisi jotain simppelimpää. Mutta arvatkaapas miten hyvin se siihen sopikaan!!






Sopii hienosti! Mutta nyt sitten ootellaan tamtamia ja lopullisen päätöksen teen kun saan sen kotiin <3

Mitäs tykkäsitte tästä ratkaisusta?:)

Tein löydyn muutaman päivän takaisella kauppareissulla. Kävästiin tavaratalossa nimeltä rusta joka löytyy Haaparannan puolelta! Tässä rajalla kun asuu niin on helppo poiketa ruotsin puolelle tämän tästä ;)
Olen etsinyt nahkaista lehtikoria. Mieleisiä on kyllä löytynyt, mutta sitten hinta on ollut liian suolainen...
Nytpä sitten tällaisen kotiutin, alle muutamalla kympillä!




 Myös käytännöllinen kahvansa ansiosta :) Jos mahdollisuus on, niin suosittelen piipahtamaan Rustassa.
 He myyvät kaikkea sisustustavaroista ja tapeteista kosmetiikkaan. Sieltä tekee löytöjä turhan useasti!

Toivotaan ensiviikoksi paljon aurinkoisia ilmoja!

<3: Julia



13 kommenttia:

  1. Minäkin meinasin itkeä kun sen mailin sain, mutta ei mitään, ehtiipähän miettiä sen tulevaa paikkaa ;) Meillekin meinaan hommata nuo Anttilan tuolit keittiöön, vaikuttavat kivoille :) Onko niiden pintamateriaali ohkaisen oloista, vai voisiko niiden odottaa kestävän ihan hyvin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin!! Niin kovasti olin odottanut ja ihmettelin kun ei kuulu:) Mielestäni ei ollut ohkaisen tuntoista, aika kestäviltä vaikuttavat! Suosittelen :) Ovat kyllä tosi upeat :)

      Poista
  2. No sehän sopi hyvin :)))) i like!!

    Täälläkin TamTamia odotellaan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä;D Kiitos vinkistä!! <3 Samoin täällä! Kuumeisesti ;)

      Poista
  3. Passaa hyvin tuo kynttelikkö tuohon! =)

    Teillä kun on nuo Jotexin verhot olkkarissa niin näyttääkö ne sun mielestä jotenkin lilaan meneviltä? Vai näenkö omiani.=D =D Meillähän on ne samat, mutta eivät ole vielä ikkunassa. Mua jotenkin häiritsee, kun ne on mun mielestä pikkasen lilahtavat. Mutta tosiaan en ole kokeillut vielä ikkunaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Sekin on kyllä kiva tuossa :) Pitää katsoa vielä miltä tamtam näyttää tuossa ;)!

      Ne on kieltämättä ihan pikkuriikkisen lilahtavat tietyssä valossa! Luonnonvalossa ovat kyllä hopeanharmaat, mutta jotkin valot saa tuon taftin näyttämään hieman lilahtavalta! Mietin silloin kun laitoin ikkunaan nämä että olivatko vähän jännän väriset ja riitelikö liikaa meidän hopeisen maton.. Toisaalta antaa kivaa vivahdetta :) kangas on niin nättiä! ja luonnonvalossa tosi kauniit :) Menevät nämä ainakin kesään asti! Unelmoin Stockmannin silkkiverhoista :):)

      Poista
    2. Täällä taa mallailen niitä verhoja olkkariin. =D Ehkä vaan silitän ja laitan ikkunaan. Ja jos ei oo hyvät olkkarissa niin makkarissa ainakin. Sun kuvissa näyttävät niin upeilta.

      Voi Stockkan silkkiverhot olis aiva unelmat.<3

      Poista
  4. Löysin juuri blogisi, aivan ihana sisustus sinulla kertakaikkiaan. :0) Itse myös kovin pidän valkohopeasta sisustuksesta joten upposi minuun täysin.

    Saako udella mistä nuo ihanat lyhdyt olet löytänyt jotka ovat olkkarinpöydällä?

    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kommentistasi! <3 Tervetuloa seuraileen :)Mukava kuulla, Valkohopea linja on kyllä niin se minun juttu :)

      Lyhdyt olen ostanu torniosta liikkeestä nimeltä Tampereen säästö-tex! :) Olivat kyllä hyvä löytö :) Eikä pahan hintaisetkaan!

      Poista
  5. Hei, mikä noista TamTamin väreistä on se oikea hopea/kromi, kromeja näyttää olevan montaa sävyä? Itse pähkäilin Stone-jakkaran ja TamTamin välillä ja jotenkin tuo Tam Tam vaan tuntuis enemmän omalle ja onhan se paljon edullisempikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tässä sinulle linkki: http://www.paloranta.org/product/1770/tamtam-chrome-argent Eli chrome argent on oikea! :) Mullakin oli sama ongelma! Hulluilta päiviltä yritin napata kirkkaan stonejakkaran mutta jäin ilman! Mielestäni tamtam on kuitenkin ehkä hieman vielä ihanampi ja hintahin on huokeampi ;)

      Poista
  6. Mistä tuo jalallinen kynttelikkö on? :)

    VastaaPoista