lauantai 16. maaliskuuta 2013

Pala uutta olohuonetta!

Pari päivää sitten sain päähänpiston vaihtaa olkkariin hieman uutta järjestystä! Joten tulipa sitten pyöritettyä koko olkkari ympäri :D Uudet valkoiset verhotkin käytin ikkunassa, mutta eivät sopineet ja lähtivät palautukseen. Vanhoilla hopeanharmailla tafti-verhoilla siis mennään. Sohvat vaihtoivat paikkaa ja lukunurkkaus siirtyi makkariin. Sieltä lipasto löysi hyvin paikkansa. Tällä hetkellä tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta! Vaihtelu virkistää ;) Katsotaan viikko eteenpäin miten tämä lähtee toimiin ;) Parempia kuvia luvassa myöhemmin, vielä hakee tavarat paikkoja mutta toivottavasti saatte tästä jotain irti. Nyt kuitenkin pieni vilkaisu olkkariin!





Kynttilä on häiritsevästi eri sävyinen tyynyjen kanssa:/ Mutta, Riverdalen vaaleanpunaiset kynttilät on pian matkalla, niitä odotellessa! White Maison pelasti;) Tilasin viikko sitten Stockmannilta nämä vaaleanpunaiset silkkityynynpäälliset, ja eilen kipasin ne postista :) Tykkäsin että nämä oli ihanan väriset, kivasti sopii olkkariin! 



Kyllä uusi järjestys piristää ;) Mutta haluaisin kuulla teidän mielipiteen, mitä tykkäätte, onko peili hyvä idea olkkarissa?


Kivaa lauantaita! <3


<3: Julia

16 kommenttia:

  1. Kaunista, niin kuin aina! Ovatko nuo lilat sohvatyynyt?? Ihanat!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Love! <3 No eikös näytäkin liiloilta;D Tyynyt on samaa taftikangasta kuin olkkarin Jotexin verhot! Eli niiden pitäisi olla hopeanharmaat mutta minusta oikein kivasti passaa vaikka vähän liilaan taittavat! ;)

      Poista
  2. Todellakin näyttää hyvältä!! Kauniit silkkityynytkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, kiva kuulla! :) Ihastuin silkkityynyihin, ja vaaleanpunaiseen ;)

      Poista
  3. Heippa! Kivalta näyttää :) Mistä tuo ihana korkea lattiakynttelikkö on peräisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiitos kovasti, kiva kuulla ;D Lattiakynttelikön olen hankkinut Ruotsinpuolelta Haaparannalta eräästä sisustusliikkeestä joka myy Sia:n tuotteita! :)

      Poista
  4. Kaunista!<3 Minä olen miettinyt kevään tehosteväriksi vaaleanpunaista ja katsellut noita Casa Stockmannin silkkityynynpäälisiä, näyttävät ihanan hempeiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos!! <3 Ne on kyllä tosi ihanat, ihastuin nyt kovasti vaaleanpunaiseen olkkarissa ;D Suosittelen!! :)

      Poista
  5. Kaunista! Nuo silkkityynyt on kyllä ihanat <3

    VastaaPoista
  6. Todella kaunista! Ja peilii toimii hyvin olohuoneessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu!! Kiva kuulla! :) Siltä mullakin tuntuu ainakin tällä hetkellä ;D

      Poista
  7. Hyvältä näyttää. Vaaleanpunainen sopii ihanasti väripilkuksi. Tykkään kovasti. :) Itsekin vaihtelin tänään vähän tavaroiden paikkoja. Se on aina piristävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sini! Mullakin iski nyt toi vaaleanpunainen ja kovaa! Jotenkin niin ihanan hempeän vaikutelman antaa :) tykkään myöskin!;) On se! Todella piristävää :)

      Poista
  8. TYKKÄÄN TYKKÄÄN!!! :) <3 <3 <3

    VastaaPoista