tiistai 12. maaliskuuta 2013

Dreaming

Nyt iski kyllä kuume! Nimittäin sängynpäätykuume  ;) Löysin Lady Blue is in the house-blogin kautta kiinnostavan yrityksen. Sillä liike nimeltä Pispanpuu on Hämeenlinnassa toimiva yritys jonka päätuotteina ovat sängynpäädyt. Kävin Pispanpuun nettikaupassa: Desingpuodissa kurkkailemassa heidän valikoimastaan löytyviä sängynpäätyjä, tyynynpäällisiä ym! :) Haaveissa mulla olisi siis yhdistää meidän jenkkisänkyyn näyttävä sängynpääty. Nappasin teille kuvat lemppareista! Juuri sellaisia  sängynpäätyjä mistä olen osannut vain haaveilla! Tässä ne tulee;
Tämä sängynpääty oli ehdottomasti suosikkini, valkoisella nahalla verhoiltuna!
Kauniita sisustustyynyjä;

Sekä silmääni pisti tämä upea Andrew Martinin sivu/yöpöytä!Nettikaupasta löytyy myös paljon muutakin, huonekaluja, valaisimia ym!

Nyt eikun säästämään unelmien sängynpäätyä varten!

Mukavaa tiistai-iltaa! 

<3: Julia


15 kommenttia:

 1. Toi toka on mun ehdoton suosikki! Oon nähnyt sen jossain muualla myös! :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuli mulla kakkosena ja on aivan UPEA!! <3

   <3<3

   Poista
 2. Noi Pispanpuun sängynpäädyt on U-P-E-I-T-A! Oma lemppari (ja haaveilun kohde) on toi neljänneksi ylin, Dream <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin älyttömän upeita, että huih! Se juuri oli mun lemppari myöskin! Valkoisella nahkaverhoilulla niin ai että ;) <3

   Poista
 3. Upeita! Mulla on samat suunnitelmat, me tehdään pääty itse. Saa nähdä millainen tulee! :D Kiitos linkkivinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on, niin näyttäviä ja upeita! <3 Voi vitsi, tuollaisen mielellään toteuttaisi itse, sillä nuo hinnat oli aika kirpaisevia ;D Oli kiva olla avuksi :)

   Poista
 4. Kauniita ovat!! Täälläkin haaveillaan sängynpäädystä, mutta me myös päädyttiin(lue yritetään) tehdä se itse. osaatko sanoa minkä hintaisia nämä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin kauniita!! Voi kun saisi itsetehtyä tuollaisen! Nämä oli suunnilleen edullisimmat n.600e.. Eli saa jonkun aikaa säästellä tosiaan :D

   Poista
 5. Nuo on niin mielettömän upeita! Olen noita monta kertaa kuolannut. Mutta hintakin on melko upea! ;D Mehän saatiin tekonahkainen pääty todella edukkaasti, kun teetettiin se paikallisella verhoilijalla.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on aivan älyttömän upeita! <3 Hinta tosiaan on aika kirpaiseva ;) Teidän sängynpääty on niin upea!! :) Voikun itsekkin sais värkättyä edes vähänkään lähelle noiden kaltaisen :)

   Poista
 6. Ovat kyllä nättejä :) Täytyypäs käydä heidän sivullaan kurkkimassa..

  VastaaPoista
 7. Minä olen käynyt monta kertaa näitä Pispanpuun sängynpäätyjä kuolaamassa ja nyyhkytellyt hintojen korkeutta :D. Omissa suunnitelmissa olisi kokeilla tehdä itse! Kun vain olisi enemmän aikaa ja viitseliäisyyttä :D. Nuo beiget tyynytkin on hurjan ihanat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Hinta kyllä tosiaan hieman kirpaisee.. Mutta ehkä joskus maailmassa ;)
   Voi vitsit, kun saisi itse aloitettua projektin tehdä tuollainen itse!:) Ihastuin itsekin nuihin tyynyihin <3 <3

   Poista
 8. Moro!

  Meiltä löytyy Zahir Diamond valkoisella nahalla ja timanteilla päällystettynä :) Voin todellakin suositella päädyn hankkimista heiltä. Tuo Andrew Martininkin pöytä löytyy, mutta en ole vielä löytänyt sille sopivaa paikkaa :)

  http://maalaisromantiikkaa.casablogit.fi/lue/2012/12/maailman-upein-sangynpaaty

  Tuossa linkki postaukseeni sängynpäädystä. Koittakaa olla kiinnittämättä huomiota fuksianpinkkiin seinään :D

  VastaaPoista