perjantai 8. helmikuuta 2013

Bedroom

Nyt on makuuhuone taas hieman lähempänä valmista, nimittäin saatiin viimeviikolla uusi päiväpeitto!
Lähes puoli vuotta oltiin pärjätty ilman, sillä olin päättänyt että hankin vasta sitten päiväpeiton kun tulee sellainen vastaan mikä on pakko saada ;) Mieleistä ei ollut löytynyt, kunnes näin Hobbyhallin päiväpeite valikoiman! Niin monta peitettä jotka olisin meille ehdottomasti huolinut,upeita peitteitä mm.Luhdalta. Valitsin meille kiiltävän valkoisen, pienillä tikkauksilla varustetun Minea-taftipäiväpeitteen! Hieman arvelutti ensin sillä tuotekuvauksessa luki peitteen olevan luonnonvalkoinen. Päätin kuitenkin luottaa tuotekuvaan ja peite on kyllä upea!! Ei yhtään luonnonvalkoinen, vaan enemmänkin puhtaanvalkoinen ja ihanan kiiltävä :) 
Hohtaa kauniisti erilaisissa valoissa, niinkuin taftilla on tapana!


Hopeiset H&M:n paljettityynyt saivat siirtyä olkkarista tänne makkariin.
 Sopivat täydellisesti päiväpeitteen kanssa yhteen :)





Nämä paljettityynyt on vaan niin kauniit, ottaisin meille vielä lisäparin varmasti jos olisi mahdollisuus! :)

Hobbyhallin päiväpeite valikoimaan pääset TÄSTÄ!

Huomenna mulla ois sitten luvassa ihanat juhlat, kun ystävä täyttää pyöreitä!

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? :)

Toivottavasti ainakin aurinkoisia päiviä! <3

<3: Julia


10 kommenttia:

  1. Tuo päiväpeite sopii tyyliisi kuin piste iin päälle!! :) :) :)

    IHANA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos ihanainen!!<3 Olen samaa mieltä!:)) Kerrankin osui nappiin, olin jo melkein luovuttanut päiväpeiton etsinnän kanssa, mutta onneksi eksyin hobbyhallin sivuille! :)

      Poista
    2. Mä komppaan kanssa Loven sanoja! :)

      Poista
  2. Toi päiväpeite on täydellinen <3 Itsekin olen sen ostoa harkinnut, mutta en ole vielä viitsinyt, kun makuuhuoneen tulevaa väriä ei ole vielä lyöty lukkoon... Pahoin kyllä pelkään, että sitten kun tuon haluaisin, niin sitä ei enää ole :/ Hyvä ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 Itsekin tykkään siitä paaljon!! :)Suosittelen kyllä lämpimästi:) On vielä kauniimpi luonnossa! Onneksi valkoinen menee lähes aina!Mielestäni tuo on ollut jonkunaikaa jo myynnissä että toivottavasti vielä myyvät pitemmän aikaa! :)

      Poista
  3. Täydellinen! itsekin tykkään :) <3

    Jotenkin niin kevyt, mutta tuo paljon muhkeutta sänkyyn ja kiiltäää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me too!! <3

      Samaa mieltä, tuolla saa tehtyä upean pettauksen!! :)

      Poista
  4. Hei! Tilasin juuri samanlaisen valkoisen päiväpeiton Hobby Hallista ja erittäin suureksi pettymykseksi peiton päällykangas on ommeltu yhteen kahdesta erillisestä kankaasta ja peitossa näkyy raja selvästi, se pistää rumasti silmään ja vie huomion kokonaan muuten niin ihanasta päiväpeitosta. Haluaisinkin tietää että onko sinulla samanlaista rajaa peitossasi vai onko tämä vain minun huonoa tuuria että sain tälläisen peiton? Olisin kovin kiitollinen vastauksestasi, jos tätä rajaa ei sinulla ole niin voisin tuota yrittää vaihtaa uuteen, mutta jos tämä on jokaisen peiton ominaisuus niin vaihto ei tietenkään auta.. :/

    VastaaPoista