maanantai 11. helmikuuta 2013

Flowers flowers

Viikko alkoi työn merkeissä! Maanantaiaamut ei ole tän unikeon lemppareita;D Mutta asiaan!
Suurta ihastusta vaaleanpunaiseen huomattavissa ;) Mielestäni sain kivasti väriä olohuoneeseen vaaleanpunaisilla tulppaaneilla! Kuitenkaan ei ole mahdollista pitää jatkuvasti oikeita kukkasia maljakossa, joten etsintään lähti mahdollisimman oikean näköiset tekokukkaset! Vain värillä oli väliä ;)





Ainakin väri oli upea, ihanan hempeän vaaleanpunaiset!
Lisäksi olen kovasti pähkäillyt lack-hyllyn kohtalosta olkkarissa. Olen kaivannut olohuoneeseen hyllyä johon saisi kauniita tavaroita esille. Lack-hylly on hyvin simppeli ja varma vaihtoehto! 
Seinä, jossa meillä on tv-taso, on jäänyt hyvin tyhjäksi. Sisustustarraa lukuunottamatta.
Eli hylly taitaa löytyy paikkansa kyseiseltä seinältä :)


Sisustustarran yläpuolelle aijon hyllyn kiinnittää! Kynttilänjalkojen tilalle on myös tulossa jotain iihan muuta ;) Siitä lisää myöhemmin! Laitoin juuri Woodwickin tuoksukynttilän kokeiluun ja kerkesin napata kuvankin, palaa kyllä niin hauskasti! :) ja mikä tuoksu, wau!



Mukavaa viikonalkua! <3

<3: Julia


5 kommenttia:

  1. Mäkin haluun koklaa noi kynttilöit :)) nams!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihania!! Kynttilä palaa niin jännästi;D Olen makeiden tuoksujen ystävä,niin tää ja muistaakseni Lemon (tai jotain
      sinnepäin) oli mun suosikit! :)

      Poista
  2. Onpas aidon näköisiä nuo tulppaanit(siis onhan ne tekokukkia?) ja mahtava tuo kynttiläkin, olen pyöritellyt noita kynttilöitä ostoskoriin ja sitten ottanut pois, tilasin alellani uuden lampun jota odotan tulevaksi(ja toisaalta muutamia muita sisustusjuttuja, olen nyt sitten ostoslakossa :)), niin nuukuus iski enkä raaskinut kynttilöitä enää lisäksi tilata. Tuohon seinällehän kävisi kivasti iso kellokin, joko timanttikello tai sellainen jättisuuri ¤ 80 cm.(ks. Home White Home blogi)Nyt on lähdettävä flunssaa parantelemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih oikeita ovat ;) Taisin siis onnistua hankinnassa;) Määräsin myös itseni ostolakkoon shoppailureissun jälkeen;D Kylläkin odottelen jo aiemmin tehtyjä stockan tilauksia=)=) Minkä lampun tilasit?:) Kyllähän nuo Woodwickit ovat ihan hyvänhintaisia mutta onneksi olivat tarjouksessa!:)Olen miettinyt Karlssonin isoa timanttiakelloa mutta taidan olla päätynyt hyllyyn;D Toisaalta taas pelkään että syökö hylly tilan avaruutta.. Nimittäin lack-hyllyn jäljet seinässä ei ole todellakaan nätit:D Kiitos vinkistä tuisku! <3 Taidankin harkita asiaa ;)

      Poista
    2. Paranemisia flunssasi kanssa! <3 Itselläkin vähän enteilee jo flunssasta.. Toivottavasti ei iske=)

      Poista