perjantai 11. tammikuuta 2013

8 asiaa minusta :)

Sain Beauty Of Life- Blogin lovelta haasteen jossa minun tulee kertoa 8 asiaa itsestäni! Tämä tulikin sopivasti sillä blogini on vielä niin uutukainen!;D Haluan vielä mainita että ihan huippu juttu kun jo 11 lukijaa on löytänyt blogiini!!  Tervetuloa mukaan! <3  ja katseluitakin on tullut kivasti! ;D Mutta nyt siis, kahdeksan asiaa minusta! :)

1. Rakastan kaikkea kiiiltävää ja hopeista. Minusta on ihana käyttää sisustuksessa kaikenlaista hopeista ja kromista, katseen vangitsijoina ja yksityiskohtina!


2. Olen opiskellut markkinointia ja myyntiä. Suuri haaveeni on jonain päivänä toimia yrittäjänä :)

3. Rakastan kiinalaista ruokaa yli kaiken! Ja kaikkea vähänkin tulista ruokaa, nam :)

4. Olen koukussa Dieselin Loverdose tuoksuun, en taida osata enää ostaa muita tuoksuja! Ties mones pullo jo käytössä;D Se Lakritsin vivahde vain puree ja lujasti!!

5. Somistaminen on ihan huippukivaa, vaihtelen tämän tästä asunnossamme tavaroiden paikkoja sinne tänne! Lamputkin ovat tainneet kiertää huoneet ympäri :D

6. Diamonds are a girls best friend. Timantteja ja paljon!! Jos siinä on timantteja tai glitteriä, julia tykkää!

7.Olen puhelias, iloinen ja innostun todella helposti asioista:) Enkä yleensä mieti asioita kovinkaan pitkään. Olen kaikki tänne heti nyt tyyppiä :D Kaiken tulee tapahtua äkkiä nopeasti!

8. En olisi uskonut vuosi taaksepäin että tulen pitämään sisustusblogia. Oman asunnon myötä minuun puri sisustuskärpänen ja lujaa! Ihan mahtavaa että uskaltin tehdä sen ja on ollut ihana saada kivoja kommentteja! <3

Siinä muutama juttu minusta! Kiitos vielä Lovelle haasteesta! <3

Ja ihanaa viikonloppua!


<3; Julia2 kommenttia: