sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hobbalot!

Hobbyhallissa on taas hobbalot! Ja huippu tarjouksia :) Meidän sohvahan on tosiaan tilattu hobbyhallista ja juuri hobbaloiden aikaan. Ajattelin tulla teille vinkkaamaan sillä nyt sohvaa saa taas ja erittäin edullisesti ;)
Olen kyllä ollut todella tyytyväinen että valittiin juuri tämä sohva. Valkoinenhan se on ja sohvan kulutuspinnat nahkaa ;) Lisäksi sohva on tosi kätevä ja antaa paljon vaihtoehtoja sisustuksessa. Divaanisohvahan tämä oikeasti on, mutta meillä toiminut niin että divaani ja ''sohvaosa'' ovat erikseen toisistaan :) Näin saa luotua kivan kokonaisuuden olkkariin!Milano divaani-nahkasohva! Suosittelen! Nyt sen saisi tilattua edulliseen hintaan :) Sohvaa saa tilattua joko niin että divaani osa jää vasemmalle, tai oikealle puolelle. Meiltä löytyy kuvan mallilla :)
Lisäksi samantyylinen kuvan Bremen sohvakalusto lähtee nyt edullisesti! kumpaakin sohvamallia on tarjolla myös mustana! Tätä kalustoa ei ollut valikoimassa silloin kun etsiskeltiin meille sohvaa. Tämä olisi ollut myös hyvä vaihtoehto :) Toisaalta divaani on kyllä niin kaunis :) Kyllä valkoinen nahkasohva on vaan must;) ja kuitenkin myös helppo pitää puhtaana! Pistin muuten tilaukseen nahanpuhdistus pyyhkeet Methodilta! Kerron niistä lisää myöhemmin:) Onko teillä kokemuksia kyseisistä pyyhkeistä?:)


Monia kivoja juttuja kyllä löytyisi nyt hobbaloilta tarjoushinnalla! :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa! <3

<3: Julia

8 kommenttia:

 1. Mä vähän mietin tuota Aalto- maljakkoa hobbaloista!! Katsotaan raaskinko :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ;) Se on kyllä niin kaunis:) Meiltä löytyy Aalto-maljakkoa mutta mustana! Valkoisesta myös haaveilen ;)

   Poista
 2. Kävin myös eilen Hobbaloissa shoppailemassa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin kovasti houkutteli!! Mitäs kivaa pistit tilaukseen?;D

   Poista
 3. Me ollaan miehen kanssa mietitty tuota valkoista kulmanahkasohvaa. Olisi sohvan tarvetta tulevaan leffahuoneeseen (jos ei aio lattialta elokuvia katsella) ja toi oli semmoinen, jonka molemmat hyväksyisi. Te ootte siis ollut siihen tyytyväisiä? Vähän arvelluttaa tilata noin iso ostos (ja rahaerä) ilman sen näkemistä, mutta sun blogista saa kyllä hyvää kuvaa sohvasta. Suositteletko siis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin jänskätti sohvan todellinen sävy, kun pelkästään kuvan perusteella joutui tilaamaan! Mutta onneksi sohva oli ihana, ja vielä ihanempi mitä olin kuvitellut. Oikein lumenvalkoinen ja upeat hopeiset jalat=) Eli SUOSITTELEN!:) Laatu oli hyvä, nahka pehmeää :) Ainoa miinus on se että nämä välikappeleet ei ole millään toisissaan kiinni, eli divaani ja sohvaosa ovat erikseen. Mutta meillähän se on vain parempi kun ovat erillään käytössä! :) Toisaalta kyllähän jonkun patentin voisi tuohon keksiä:)

   Poista
 4. Methodin nahanpuhdistusliinat toimii ainakin nahkakenkien puhdistuksessa! ;)

  VastaaPoista
 5. Mä niin oon rakastunut noista kumpaakin <3, mutta hintapolitiikka kauhistuttaaa :/
  Miksi raha on aina se ongelma, enkä viikonloppuna voittanut edes 350 000 euroa, vaikka tein samassa paikassa oman lottoni kuin mihin tuo voitto osui:DDDDD

  VastaaPoista