maanantai 4. helmikuuta 2013

PINK

Alkaa olla tämä viikonloppu vietelty! Mulla kylläkin töiden parissa :) Ensi viikoksi tiedossa paljon mukavia juttuja! Keskiviikkona luvassa ois reissu Ouluun ostoksille ystävän kanssa! Tämä tyttö pääsee Stockalle ja ehdottomasti yhteen minun lemppari sisustuskauppaan White Maisoniiin!! <3 Liikkeestä löytyy mm. Riviera Maisonia ;) Mutta selvennän teille hieman otsikkoa, sillä olen miettinyt keittiöömme kevääksi jotain piriste väriä. Tänään kauppareissulla pisti silmääni vaaleanpunaiset Aarnion pony-kuosilla varustetut tarjottimet.
Näitä löytyi myös harmaa-valkoisina, mutta apua miten ihanat oli pinkkinä! Meiltä ei ainuttakaan tarjotinta löydy joten nappasinpas kaksi erikokoista tarjotinta mukaan. Näistä kelpaa tarjoilla kesällä vaikka mansikkakakkua! Lisäksi otin meille kokeiltavaksi vaaleanpunaistet/pinkit pöytätabletit. Vielä en ole ihan varma näiden kohtalosta. Tarvin siis teidän mielipiteen!




Niiin söpöt ;) Näistä sainkin sitten idean kokeilla muutakin pinkkiä keittiössä. Tässä tulee tabletit:




Ollaanko ihan hakoteillä, vai voiskohan nämä olla kiva piristys? :)
Viikolla hankkimani kukkakimppu alkoi jo näyttää varsista kovin nuupahtaneelta, 
joten rapsaisin vain nuutuneet varret pois ja tein pienen asetelman!





Näissä tunnelmissa toivotan ihanaa viikonalkua!

<3: Julia

24 kommenttia:

  1. Pinkki sopii hyvin teidän värimaailmaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki kyllä sopii tosi hyvin valkoisen ja hopean kanssa! Alan innostua pinkistä ;) Jos kokeilisi olkkariinkin sitä, mintunvihreän sijaan :)

      Poista
  2. Pinkki antaa kyllä mukavan piristevärin!!! =) Ihanat tarjottimet!!! Itselläni on musta-harmaa versio. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Ihana vähän lisäillä värejä kevään lähestyessä;) Nuo pony-tarjottimet on niin söpöjä! :)

      Poista
  3. Aivan ihanat noi pinkit!! Mistä löysit tabletit ja tarjottimet? :) Itse kaipaan myös jotain väriä, piristystä kevääseen... hopeat saisi jo väistyä täältäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti saa ihan uusiksi ilmettä pienillä väriläiskillä ;) Tabletit sekä tarjottimet on molemmat Torniolaisesta liikkeestä, Texistä! :) Se on kyllä sellanen liike, että ei pääse koskaan tyhjin käsin ulos :D Rohkeasti vaan kokeilemaan värejä! ;D

      Poista
  4. Tabletit sopii teille kyllä hyvin piristystä tuomaan :) Ja noi Pony-tarjottimet on niin söpöt! Odotan itsekin malttamattomana reissua Ouluun, mies lupasi sen maaliskuussa! Siksi täytyykin yrittää tämä kuukausi säästää rahaa ja olla ostelematta mitään ylimääräistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Vain tabletit vaihtamalla saa uutta ilmettä;D Ne oli supersöpöt!! Itsekin olen monta kuukautta odottanut, että pääsis Ouluun stockalle ja sisustuskauppoihin:) Onko WhiteMaison sinulle tuttu liike? suosittelen vieraileen siellä!:) Varsinkin jos haluaa pörssin kevyemmäksi.. ;)

      Poista
    2. Ei ollut tuttu ennestään, mutta tän sun bloggauksen jälkeen kävin heti kurkkimassa niiden nettisivuja ja WAU! Sinne taitaa mennä seuraava palkka :) Pakko ihan tunnustaa, että en ole ikinä käynyt Oulussa, joten innolla odotan!

      Poista
  5. Siis aivan ihanat :) Joo white maison on yks minunkin leppareista, meiltä on sinne matkaa n. 30km.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kaunis kiitos :) White maison on kyllä niiin ihana liike! Meiltä vaan reilut satakilometriä niin harvemmin pääsee vieraileen :)

      Poista
  6. Pinkki on ihana piristys harmauden ja pimeyden keskellä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin! Ihastuin nyt pinkkiin ja kovasti ;)

      Poista
  7. Aivan mua naurattaa, kun olen juuri tekemässä postausta pinkistä! =D Mietin sitä olkkariin ja miksei keittiöönkin. Eli tosi kivat noi pinkit tabletit! Mistä löysit? Kauniit nuo hopeatkin.

    Mietin täällä, että pinkki vai minttu meille? =)Tai sitten ei kumpikaan ja pysytään nykyisessä valkoinen/hopea värimaailmassa. =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juuri luin postauksesi! ;) Ja sain inspiraation! Ajattelin kokeilla myös tyynyissä olkkarissa pinkkiä, mitenhän toimisi:) Pinkit ja hopeat kummatkin tabletit on torniolaisesta liikkeestä nimeltä Tex!:)

      Mullakin oli ensin minttu mielessä ainakin olkkariin, mutta jotenkin nyt tuo pinkki nappaa niin kovasti että ehkä päädyn siihen! Pinkkiä kehiin vain teillekin ;) toisaalta vaalea minttukin on ihana :) vaikea päättää! Kaksi niiin ihanaa väriä :)

      Poista
    2. Juu ehdottomasti kokeile myös olkkariin. =) Mä en osaa päättää.=P

      Poista
  8. Yhdyn muihin ja sanon että pinkki piristää! :)
    Sopii mielestäni tosi hyvin teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki piristää päivää mutta toivottavasti myös tämä :)
      <3
      http://liveandhome.blogspot.fi/2013/02/new-blog-love.html#comment-form

      Poista
    2. Kiitos ihanainen tästä!<3

      Poista
  9. Eihän pinkkiä voi kuin rakastaa. <3 Mie mietin meille minttua olkkariin kevääksi. :) Ja ihanat tarjottimet! Meilä on tuommonen iso musta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih niiinpä! ;) <3 Minttuki on kyllä niin ihana raikas ja keväinen! Sopis teille huipusti :) Nuo ponyt on kyllä nii hauskoja! :D

      Poista
  10. Kaunis koti teillä!:) mistä olette hankkineet tuon hienon tapetin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! :) Tapetti on ostettu Ruotsalaisesta liikkeestä nimeltä rusta, space, nonwoven tapetti :)

      Poista
  11. No ei kyllä olla yhtään hakoteillä, mikä nyt ei sopisi valkoisen ja hopean pariksi! :) Ja kun kyseessä on pinkki tai turkoosi, niin johan kuola lentää ihaillessa. :D

    VastaaPoista